Waarom Paracelia® supplementen?

  1. Synergie: synergie betekent dat het geheel meer is dan de som van de afzonderlijke bestanddelen. Veel Paracelia supplementen hebben een zogeheten interne synergie, dat wil zeggen dat de onderlinge bestanddelen oftewel de stoffen van de supplementen samenwerken om een optimale werking te realiseren. Maar er bestaat ook nog een andere synergie, tussen de verschillende Paracelia-supplementen onderling. Zo kunnen verschillende supplementen bij gezamenlijk gebruik bijvoorbeeld de weerstand verhogen.
  1. Kwaliteit: De Paracelia voedingssupplementen hebben een unieke productsamenstelling die speciaal gemaakt is voor de Nederlandse markt. Alle producten betreffen hoogwaardige, vernieuwende samenstellingen met specifieke gezondheidstoepassingen. Kwaliteit is een eerste vereiste om een Paracelia product te kunnen zijn. Alle supplementen zijn afkomstig van in Nederland gecertificeerde leveranciers. Kwaliteit is een voorwaarde voor een optimale gezondheid.
  1. Veiligheid: De kwaliteit wordt bewaakt door jaarlijkse kwaliteitscontroles en steekproefonderzoek in een onafhankelijk laboratorium. De overheid stelt continu strengere eisen aan voedingssupplementen. Onze producten, werkwijze en processen passen en voldoen in ruime mate aan de wensen en eisen van de overheid. Alle producenten zijn gecertificeerd conform de Nederlandse wetgeving en de supplementen hebben daarmee de hoogste veiligheid.
  1. Brede keuze: Paracelia biedt een uitgebreid assortiment zodat u een ruime keuze heeft uit vele supplementen om de gezondheid optimaal te ondersteunen. Het assortiment bestaat uit losse vitaminen en mineralen en uit zorgvuldig samengestelde combinaties en multivitaminen. Nutriënten zijn plantaardige stoffen, probiotica, vetzuren, aminozuren en overige nutriënten. Daarnaast zijn er een aantal producten die speciaal voor veganisten en vegetariërs geschikt zijn.
  1. Onze missie: Het is onze missie om effectief werkzame supplementen te verstrekken met een optimale prijs met een goede prijs-kwaliteit verhouding, die de gezondheid en zelfgenezing van de gebruiker positief beïnvloedt.
  1. Supervisie: Alle supplementen worden aan het assortiment toegevoegd onder supervisie van een arts met orthomoleculaire en fytotherapeutische kennis.

Informatie verstrekken: Het is volgens de wetgeving niet mogelijk om informatie te verstrekken over de werkzaamheid en wetenschappelijke studies daaromtrent van supplementen. Zie ook: http://www.voedingssupplementen.info. De EFSA (European Food Safety Authority) heeft de voedingsbranche alle gezondheidsclaims laten indienen die ze wilde maken en heeft deze beoordeeld. Er zijn maar zeer weinig gezondheidsclaims goedgekeurd, hoewel er steeds meer wetenschappelijk bewijs komt voor de werkzaamheid van deze supplementen. Paracelia kan daarom hier geen informatie verstrekken over de supplementen. In overeenstemming met de wetgeving houden we die informatie gescheiden van de aanprijzing van onze producten. Als er vragen zijn over een specifiek product of bestanddelen daarvan kunt u een mail met een vraag sturen naar info@paracelia.nl.